Hør Jamie xx surfe en nostalgibølge på nyt nummer, ‘All Under One Roof Raving’

Det var en længere verdensturné med The xx i 2013, der første gang sendte trykbølger af hjemve igennem kroppen på Jamie xx. Med afsavnet til hjembyen London og inspirationer fra Mark Leckeys minidokumentar Fiorucci Made Me Hardcore, satte briten sig for at producere et nummer, der kunne omfavne denne sentimentalitet.

Resultatet findes i skæringen All Under One Roof Raving, der første gang blev præmieret i fredags hos Annie Mac på BBC1. All Under One Roof Raving, der er nostalgisk i både tid og sted, sampler flere samtaler fra den førnævnte dokumentar fra 1999, og ser Jamie xx fortsætte samme stil fra split-12″eren Girl / Sleep Sound, med implementering af olietynder, originale percussion-ideer og nærmest Burial-esque vokalsamplinger. Jamie xx kunne også overfor Annie Mac offentliggøre, at han i år vil færdiggøre sit debutalbum, hvor All Under One Raving også efter planen vil være at finde. I første omgang er dette nummer ude senere på måneden, via Young Turks.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *