Farverige teksturer på ‘Arterial’, nyt nummer fra Lusine

Den amerikanske producer Lusine er en af mine absolutte favoritter, primært for den Seattle-baseredes evne til at kombinere electronica med eventyrlige melodier, både i varme og omfavnende kroge, såvel som på mere minimalistiske, kølige skæringer. Kontrasterne mellem numre som Two Dots fra 2009-albummet A Certain Distance og Wasteland fra 2001 er til at føle på, men trækker alligevel på en del fællesparametre. Med andre ord er Lusine, med det borgerlige navn Jeff McIlwain, en original producer med en klar, distinktiv lyd, der om nogen mestrer de farverige teksturer, som udfolder sig på amerikanerens produktioner.

Selvsamme teksturer er nu tilbage på nye flasker på Lusines kommende ep, Arterial, hvor titelnummeret agerer første smagsprøve. På Arterial er Lusine tilbage i det varme, højmelodiske hjørne, hvor minimalistiske trommer og synth vibrerer sammen med opklippede vokalsamples. Det hele eksploderer når teksturerne sammen med flere lag af synth udfolder sig. Dette nummer hører uigenkaldeligt til den mest inderlige og varmeste side af Lusine, og jeg venter spændt, næsten utålmodigt, på mere fra ep’en, der udkommer 5. august på Ghostly International.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *