Erdbeerschnitzel – The Ample Waters

Tyske Tim Keiling aka Erdbeerschnitzel vender om kort tid tilbage til Delsin, når pladeselskabet om få uger udgiver ep’en The Ample Waters. Samme label stod så sent som i 2013 også bag Keilings ep Cushion, en ep som jeg her på bloggen fremhævede som et solidt værk, der tog tyskeren mod nye højder.

Første smagsprøve fra den kommende ep kommer i form af titelnummeret The Ample Waters, der påny ser Erdbeerschnitzel prøve kræfter med en ny stilart. Denne gang virker lyden mere technoid og tempoet er mere højspændt end tidligere, mens sommeren kommer skæringen til gode i form af luftige percussion og et pianodrevet groove.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *