Blanc 2 – Out Of Here

Den anden udgivelse fra John Talabots vinyl-eksklusive Hivern-datterselskab, Blanc, er ankommet, og igen er udgivelsen indhyllet i mystik. Sidste års førsteudgivelse, It’s All Over, viste sig senere at komme fra ingen andre end den spanske producent Pional, hvor Locked Grooves remix af tracket senere løftede sløret for bagmanden på John Talabot DJ Kicks.

Out Of Here er nummeret på den nye udgivelse, en mørk og minimalstisk technobrænder, hvis trommer er en direkte sample fra italoskæringen An English ’93 fra International Music System. Nummeret krydres med koklokker, sprøde snares og forvrængede vokaler, og resulterer i et virkelig holdbart nummer, man kan høre ustandseligt gentagende gange.

Pladen kan via Hiverns hjemmeside forudbestilles fra i aften klokken 19, dansk tid, og hvis man vil have fingrene i pladen, skal man være hurtigt. Sidste år udsolgte pladeselskabet den første udgivelse på blot en halv time.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *