The Ocean Called – ny sommerslaskende ep fra Telephones

Med sin opvækst ikke langt fra den norske glansbilledby Bergen har Henning Severud siden 2006 produceret funky disco house under sit Telephones-alias, med ep-udgivelser på Prins Thomas’ Full Pupp og DJ Sotofetts Sex Tags UFO-imprint som følger. Nu er den lidet produktive nordmand aktuel med ep’en The Ocean Called Running Back, der til dagligt styres af den tyske DJ og producer Gerd Janson, som igennem årene har udgivet nogle af de bedste houseudgivelser, denne blog kan komme i tanke om.
.
The Ocean Called byder i alt på fem skæringer, hvoraf to af disse er tool-versioner af ep’ens længere udgaver. De tre andre tæller numrene Blaff, Untitled (The Island) og den frække titel Hot Destination For A Cooler You. Tilsammen danner numrene en af dette års hidtil bedste, mest appetitlige disco house-udgivelser, og kommer til tiden forud for en juni måned, som DMI har høje, solrige forventninger til.

Min absolutte favorit fra ep’en er Blaff, der med den episke og tålmodige opbygning halvvejs inde har fællestræk med Todd Terjes Inspector Norse. Blaff holder dog stien ren uden at fare ud i et overdøvende klimaks og forbliver en lækker slasker, der passer lige så godt til grillen, som den gør til dansegulvet. Telephones holder sine få udgivelser tæt ind til kroppen, men når de endelig slippes ud beviser han gang på gang, hvorfor han takseres til at være en af mine absolutte yndlingsproducere.

Telephones – Blaff
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2014/05/01-Blaff.mp3]

 

 

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *