Lyt til nyt nummer fra Percussions (aka Four Tet)

Tidligere på ugen gik Text-labelbossen Kieran Hebden alias Four Tet på Twitter for at annoncere, at pladeselskabet inden længe kan præsentere tre nye udgivelser. To af disse er split 12″ere fra Hebden selv under det mindre kendte Percussions-alias, der respektivt bærer titlerne KHLHI/Sext og Ascii Bot/Blatant Water Cannon.

Alle tre udgivelser, inklusiv en ep fra kunstneren Taraval, er sat til at udkomme 28. april, men inden da kan man streame både den let ravende Blatant Water Cannon og Ascii Bot, der i forhold til førstnævnte er rig på lag og minimalistiske arpeggio-udviklinger.

UPDATE: Netop som vi poster denne artikel, har Keiran Hebden lagt endnu et nummer op fra de forestående 12″er-udgivelser, i form af nummeret Sext. Lyt til Sext her.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *