Tag ud i skoven med Treefight For Sunlights nye single

Hvis der sad en stikkontakt på træerne i de danske skove, ville det ikke være overraskende, hvis en kreativ sjæl derude havde plugget Treefight For Sunlights spritnye single på et anlæg. Nummeret, der er rig på ‘foråret i skoven’-stemning, hedder Somewhere In The Future, og er andensinglen til det danske bands kommende album Pizza, som udkommer på mandag.

Somewhere In The Future akkompagneres forsanger Morten Winther Nielsens flotte falset med Animal Collective-esque psykedeliske toner og bombastiske trommer, og resultatet er lige til at pakke ned på en mp3-afspiller, så man kan tage nummeret med ud og skoven og danse videre. Somewhere In The Future præsenterer et mere modent udtryk i forhold til det snorlige, sommerlige pop-hit Facing The Sun fra debutalbummet, som stadig er det stærkeste minde for mig.

Pizza udkommer 31. marts via Tambourhinoceros.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *