Luke Abbott klar med nyt album, ‘Wysing Forest’, via Border Community

Wysing Forest er titlen på den engelske landskabs- og mellow trance-producer Luke Abbotts kommende album, der udkommer 23. juni via James Holdens Border Community-imprint. Wysing Forest bliver albumopfølgeren til Luke Abbotts debut fra 2010, Holkham Drones, og første smagsprøve kommer i form af den spektakulære, 12-minutter lange Amphis.

Amphis er en krøllet symbiose mellem synth-dreven, melodiøs melankoli og syret, Luke Abbott-esque støj. Ligesom da James Holden sidste år udsendte Gone Feral som den første smagsprøve for sit forestående album, kan man med Amphis heller ikke helt vurdere, hvad der er i vente. Men hvis Luke Abbott leverer samme kvalitet som han plejer, er der god grund til at være spændte.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *