Furns – Ether (Kashmir Cover)

Jeg kan lige så godt indrømme det med det samme. Jeg er nok ikke landets største Kashmir-fan, omend jeg altid har haft et svagt punkt for “Mom In Love, Daddy In Space.”

Et band, som jeg længe har været meget begejstret for, er Kashmirs danske landsmænd i Furns. Jeg fremhævede dem blandt andet på den liste over danske artister, som jeg forventer mig store ting af i 2014, jeg lavede tilbage i starten af januar.

For to dage siden smed Furns et lækkert cover af Kashmirs Ether på Soundcloud, og jeg må sige, at jeg er vild med deres fortolkning af det efterhånden næsten ni år gamle nummer. Man er ikke i tvivl om, at det er Furns, første gang man hører det. Deres sædvanlige drømmende og befriende luftige elektroniske lyd danner rammen for en mere afdæmpet, men i mine ører også mere følsom fortolkning af nummeret.

Furns – Ether (Kashmir Cover)

Måske kan dette fremragende cover være med til at give bandet den respekt og omtale, som de to unge danskere fortjener – og som de i det skjulte er ved at opnå internationalt.

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Adante blog says:

    Hej, jeg er nu Kashmir fan og jeg synes også coveret er et af deres bedste. Min blog handler om alt mellem himmel og jord også musik http://adante.nu/.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?