Fredagsklassikeren: Immortals – The Ultimate Warlord (1979)

The Immortals - The Ultimate Warlord

Grundet tekniske problemer sprang vi sidste uge fredagsklassikeren over. Jeg er udmærket bevidst ved, at hele det danske landskab af festhoveder var nær en kollektiv implosion, da vi var forhindret i at levere. Derfor må jeg ned på mine knæ og bede om tilgivelse, og jeres tilgivelse får jeg helt sikkert med denne uges fredagsklassiker.

i/o, det københavnske klubkoncept med base i Block 66 i Den Brune Kødby, har igennem et år været en velbesøgt succes, primært med house og techno til den lyse morgen. Torsten Cordes, absolut good guy og den ene halvdel af holdet bag i/o, spillede selv det sidste set da Block 66 i lørdags åbnede op for i/o’s 1 års jubilæum, hvor Cordes rundede sit set af med The Immortals’ Ultimate Warlord fra 1979, rig på euro disco-vibes og manipuleret mandevokal. Der er nu gået en lille uge, og jeg har endnu ikke kunnet lade dette nummer danse ud af mit hoved.

God weekend.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *