Daywalker + CF – Shimmer

Folk med kendskab til det New York-baserede pladeselskab L.I.E.S. har sikkert hørt om duoen Daywalker + CF, der sidste år debuterede med ep’en You Only Live Once. Bag duoen finder vi de to amerikanere Jon Beall og William Burnett, sidstnævnte også kendt som Willie Burns, Black Deer, Grackle, Dj Speculator med videre, som nu er aktuelle med den kommende ep Shimmer, der er sat til at udkomme i april via det fantastiske, London-baserede Emotional Response imprint.

Shimmer består af fire skæringer, der udstiller stor diversitet og blandt andet byder på kvalitetstechno fra New York (i efterhånden typisk William Burnett-stil), skrøbelig house og spacey, melankolsk ambience. Ep’ens fire numre kan afspilles i previews nedenfor.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *