Click Festival offentliggør stjernespækket program

Den Helsingør-baserede musikfestival Click Festival, der foregår 15.-17. maj, har netop offentliggjort sit fulde program, som byder på nogle af de største og mest efterspurgte navne fra den elektroniske scene. Festivalen, hvis bagland udformes af nogle af de fremmeste kuratorer herhjemme, følger sidste års succes, der bød på kunstnere som Squarepusher, Alva Noto, den amerikanske kultkomponist William Basinski samt den italienske techno-duo Voices From The Lake, op med et program, der må siges at være af samme høje klasse.

I år kan man opleve funklende stjerner som Actress, der i efteråret 2013 udsendte triple-albummet Ghettoville, detroit techno/electro-duoen Dopplereffekt og amerikanske Laurel Halo, der flankeres af nogle af de største talenter, den danske scene har at byde på. Vi har allerede omtalt den hypnotiske trommeduo To\To, der for halvanden uge siden optrådte side om side med libanesiske Morphosis på Jazzhouse, og ep-aktuelle Kasper Marott, som præsenterer et helt nyt liveshow.

Click Festival foregår på Kulturværftet i Helsingør, og billetter kan købes hér.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *