Seven Davis Jr – P.A.R.T.Y. EP

Ovenpå en udgivelse på Kutmahs pladeselskab IZWID, samt den mageløse ep One på Must Have Records, har den Los Angeles-baserede producer Seven Davis Jr så småt linet op til sin næste udgivelse, der udkommer næste måned på FunkinEvens Apron Records.

Ep’en hedder P.A.R.T.Y., hvorfra titelnummeret allerede er blevet teaset ved flere lejligheder. Nu har vi modtaget snippets fra ep’ens samtlige fem skæringer, hvor Seven Davis Jr fortsætter sin legesyge og funkede detroit house-stil, som Dunkel Radio meget passende beskrev som ‘Prince møder L.I.E.S. Records’.

P.A.R.T.Y. EP er ude 11. marts. Trackliste følger nedenfor.

Seven Davis Jr – P.A.R.T.Y. EP
A1. Celebrations (Funkineven Edit)
A2. P.A.R.T.Y. ft Mezmawho
A3. Fun
B1. Summers
B2. Highways

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *