Regnsky præmierer: Home (2nd Tape), She Is Here

I sidste uge smed aarhusianske Asger Bruun Hansen aka Odd Shapes den første smagsprøve på gaden for ep’en Intense Appreciation, som sidenhen er blevet efterfulgt af to yderligere teasers. I dag er ep’en så ude, og i den forbindelse har vi fået den store ære at lægge to af den digitale skives fire skæringer op til fuld streaming, Home (2nd Tape), som vi første gang hørte på ep’ens første teaser, samt She Is Here.

Mens Home (2nd Tape) er intensiv og dramatisk, båret af den udviklende bas- og trommegang, er She Is Here mere underspillet, rolig og blå, og agerer et perfekt lukkenummer. Sat sammen maler disse to numre sit tydelige billede af en stor emotionel spændevidde på ep’en, hvilket efterlader et indtryk af et meget modent værk.

Intense Appreciation er ude nu via Origami Sound og kan købes via iTunes Store.

Odd Shapes – Home (2nd tape)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2014/02/Odd-Shapes-Home-2nd-tape.mp3]

Odd Shapes – She Is Here
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2014/02/Odd-Shapes-She-Is-Here.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *