Precious Cloud

Det franske label Latency Recordings‘ bagkatalog tæller blot to ep-udgivelser, men allerede nu har det ført sig frem som et af de house-pladeselskaber, man skal holde et særligt vågent øje med. Først gav de os ep’er fra Chicago-duoen Innerspace Halflife samt den produktive, New York-baserede producer Joey Anderson, og nu er turen kommet til Workshop-medstifteren Even Tuell, der på ep’en Longing Way fortsætter med at levere sin varemærkelyd med abstrakt, nedbarberet house.

Udgivelsen findes kun på vinyl, men som smagsprøve for ep’en forkæler Latency os med A-siden Precious Cloud, og en dertilhørende video fra Irwin Barbe, der smukt og gribende akkompagnerer nummerets afdæmpede stil, som særligt iscenesættes af nedpitchede jungle-breaks, lette hi hats og kølige synths.

Longing Way kan bestilles via Latency Recordings’ egen Discogs-profil.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *