James Holden tilføjet Roskilde Festivals musikprogram

Regnsky har intet arbejdskontor for holdets skribenter, ellers havde dette været et ‘vi sidder her på kontoret og klapper i vores hænder’-indlæg. I stedet danser vi på stuegulvet, hopper i hjørnesofaen og råber i køkkenet over tilføjelsen af James Holden til Roskilde Festival-programmet. Så højt, at naboen sikkert må hade os på nuværende tidspunkt, og hade Roskilde Festival med.

Men det gør vi ikke. Lige nu elsker vi dem, Roskilde Festival. År efter år går det op og ned og op og ned når de tilføjer nye navne til programmet. ‘Hvorfor booker de ikke X, de er jo på tour’, ‘jeg kunne høre Y 10 gange for de penge, de bruger på Z’. Men James Holden, der har det helt eminente The Inheritors-studiealbum fra 2013 i ryggen (årets med afstand bedste album ifølge undertegnede), er den oplagte tilføjelse til Roskilde Festivals afdeling for elektronisk musik, hvor briten kommer til at fremføre sit analog modular synth-drevne album live, i samspil med trommer og saxofon, samt visuals fra Jack Featherstone, der også var manden bag albummets cover art.

The Inheritors høstede over en bred kam særdeles positive anmeldelser, og også vores gode ven Ralf Christensen fra Information var ude med de store ord, da han i sin nye artikel Enere, der kan finde ud af at være alene roser Holden for albummet, som ville tangere som et årets bedste albums fra 2013, hvis ikke han først havde opdaget det i år. Det kan 70.000 gæster på årets Roskilde Festival snart også få muligheden for.

Udover James Holden tilføjer Roskilde Festival også Moderat, Forest Swords, Kavinsky og Chromeo til årets musikprogram, som nu tæller rundt regnet 70 navne. Der ventes yderligere 90 navne tilføjet årets Roskilde-program, som løber af stablen 29. juni til 6. juli.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *