Houses In Motion (Tin Man Remix)

I efteråret 2013 så det engelske label Lobster Theremin dagens lys med pladeselskabets første ep-udgivelse, Equation, spækket med Detrioit- og Chicago-inspireret house, som kom fra berliner-produceren Palms Trax. Efter meget kort tid kunne pladeselskabet og alle pladeforhandlere melde fuldstændig udsolgt, hvilket ledte til at prisen for ep’en steg til ekstreme højder på Discogs, den populære online markedsplads for vinylhandel.

Nu kommer der imidlertid et genoptryk fra Equation, der som noget særligt har fået udvisket den oprindelige udgaves B-side, der bestod af numrene Houses In Motion samt et remix af A-sidens Late Jam fra WT Records-labelbossen Willie Burns. Til gengæld kan man nu på flipsiden opleve et remix af Houses In Motion, som kommer på vegne af Tin Man fra Californien.

Når Tin Man er bedst, kender vi ham for nogle af hans mere abstrakte produktioner, men på denne skæring tager amerikaneren en trancey retning, rig på kontraster mellem det mørke og det lyse. I det ene hjørne har vi en rå bassline, der udvikler sig i Tin Man-klassiske acidbølger, mens de lyse elementer først er drevet af arpeggieret synth og sidenhen af euforiske akkorder, der aldrig tager overhånd eller bliver for cheesy.

Ep’en kan købes via Lobster Theremins Bandcamp.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *