Fredagsklassikeren: JKD Band – Africa (1979)

Denne uges Fredagsklassikeren bliver en hurtig en, og er i forhold til de to forgangne udgaver, der var rå og housede i deres udtryk, en højenergisk fusion af disco og poppet funk. Nummeret Africa kommer fra engelske JKD Band (kort for Jeet Kune Do) og kommer fra albummet Dragon Power, et hyldestalbum til skuespilleren og kampsportsudøveren Bruce Lee, der på bagsiden af albummet kaldes “teenage punk, martial arts superstar, colossal egoist, Hollywood screen idol and philosopher extraordinary (sic)”.

Første gang jeg hørte Africa var en aften på Jolene i Kødbyen, hvor Handsome Mike holdt en af sine Love Lessons-fester, hvor Manchester-baserede Ruf Dug var hovednavnet. I den forbindelse kan jeg varmt anbefale folk at besøge Jolene i aften, hvor Fyraftensboogie, ledet af Jun Philip og 2000F, fejrer sin egen fem års fødselsdag.

God weekend.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *