Ellie Goulding – Burn (Four Tet Remix)

Four Tet – aka Kieran Hebden – spilder ikke tiden. Sidste år udsendte han to studiealbums og en håndfuld singler under sit velkendte alias, samtidig med at han producerede den syriske bryllupssanger Omar Souleymans seneste albums Wenu Wenu. I går uploadede den britiske producer sit remix af landsfællen Ellie Gouldings Burn til Soundcloud, og som vi efterhånden kender Hebden og hans underspillede måde at reklamere for sig selv, døbte han titlen følgende: I got this song Burn stuck in my head so I did a remix and Ellie DMed me and she’s into it.

På remixet har Four Tet skuret godt op for tempoet, mens han smelter Gouldings vokal sammen til en utydelig masse og marineret dem i sprød percussion, hvilket giver et meget groovy resultat.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *