Awanto 3 – The Wall

Steven Van Holle har som Awanto 3 spillet en vigtig rolle i Amsterdams klubmiljø igennem et årti, hvor vi herhjemme særligt kender ham for hans mange ep-udgivelser hos Rush Hour Recordings, byens førende pladeselskab for housemusik. Hollænderen er tæt musikalsk beslægtet med landsmænd som blandt andre Tom Trago, San Proper og Young Marco, men hvor flere af disse artister allerede har et studiealbum på samvittigheden, er det en fjer der mangler i hatten på Awanto 3.

Dette ændrer sig dog i næste måned, når Van Holle vender tilbage til Rush Hour Recordings med debutalbummet Opel Mantra, som opdeles i tre 12″-udgivelser, før hele udgivelsen samles på en CD. Første kapitel ventes på gaden i næste uge, og hvis dette kapitels fire skæringer sætter barren for, hvad der er i vente på Opel Mantra, kan man godt begynde at glæde sig. The Wall fremstår i denne sammenhæng som første kapitels mest fuldkomne nummer, kosmisk, dyb og rig på løsthængende koklokker, der som vintersolen over en forladt strand hviler sit blik fast på de døsige akkorder i bunden af lydbilledet. Det er et sanseberusende track, og man gør sig klogt at tjekke Soundcloud-linket ud forneden, hvor man også kan lytte til de tre øvrige nummer af Opel Mantras første kapitel.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *