AT/NU – Tans

AT/NU

I går premierede Resident Advisor den psykedeliske trance/techno-hybrid Tans fra det spritnye projekt AT/NU – bestående af de to canadier Igor Ivanov (Window) og Sami Blanco (Temple Volant, Nacomi) – et nummer, der i det sidste døgn har været på repeat flere gang hos undertegnede. Tans er rig på tribale trommemønstre og lange synthlines, som droner langt ud i lydbilledet, og kan findes på duoens album Psi Grove, som udkommer næste uge via det fremstormende pladeselskab 1080p (der også blev nævnt her på bloggen forrige år). Nummeret kan tilmed downloades i boksen nedenfor.

Premieren på Tans kommer i kølvandet på det engelske magasin XLR8Rs eksklusive premiere på et andet nummer fra Psi Grove, den jungle-inspirerede og vokal-samplende Shift, der også(!) kan downloades kvit og frit. Hvis disse numre er en god indikation af, hvad der er i vente på Psi Grove, bliver det uden tvivl en stor udgivelse.
Albummet kan forudbestilles via 1080p’s BandCamp.

AT/NU – Psi Grove
1. Xana
2. Shift
3. Thal
4. Subsurface
5. Tans
6. Psi Grove
7. Psi Grove II
8. Distances
9. Tennu
10. Nitewavs
11. Insph
12. Lodi
13. Dro-gen

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *