Art Crime – Never Look Back

Udover at være manden bag producer-aliaser som Willie Burns og Black Deer driver William Burnett (der sidste år scorede en Regnsky-feature hér) også det fænomenale pladeselskab WT Records, som netop har tilføjet den 20. udgivelse til sit katalog. Den yderst alsidige house-ep Never Look Back kommer fra den Moskva-baserede producer Art Crime, som over fire skæringer går fra at skabe melankolsk og dramatisk vibe på en skæring som Happiness Side Effects, til at servere piano-dreven dansegulvs-appel på Release, uden dog at miste grebet med de seriøse undertoner.

Never Look Back kan købes på WT Records‘ hjemmeside.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *