Acid Pigs – ‘4AM-5AM’ Mixtape

04.00 om natten er i Københavns weekendliv et meget skelsættende tidspunkt. Mange klubber, ja nærmest alle i Kødbyen, lukker synkront dørene og slukker for musikken, mens festen og eventyret andre steder i byen får lov at sejle videre. På Molly eller Hive er det eksempelvis ikke et usædvanligt syn, hvis man bag pulten finder DJ-duoen Acid Pigs – bestående af Rasmus Vendelbjerg og Simon Sommer – der er i løbet af at et par år er blevet af de mest rutinerede og efterspurgte DJ-makkerpar i nattelivet.

De har nu samlet en række af deres foretrukne deep house-numre i et nyt og aldeles eventyrlystent mixtape, der er dedikeret det herrens tidsrum imellem 04.00 og 05.00 om natten, hvor alt kan ske og alt sker.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *