Future Islands – Seasons (Waiting On You)

Ugens nummer er Future Islands‘ nye single, “Seasons (Waiting On You)”. Den bekræfter at årets alternative rocklyd bliver 80’er-prærierock. Det er musik af Bruce og Bobs arbejderidentitet i en storslået musikalitet med store følelser, ekspressive vokaler, tårnende synth og konstante trommer. Blikket vendt mod den endeløse prærie er længselsfuldt, men øjets ejer fortsætter i arbejdets retning. Drømmen findes altid indeni. Og sæsonerne skifter, og arbejdet fortsætter, og jeg venter stadig på dig.

Mere prærierock? The War On Drugs udgiver nyt album, Lost In The Dream den 18. marts. Singles, albummet som “Seasons (Waiting On You)” kommer fra, er ude den 24. marts.

The War On Drugs – Red Eyes

The War On Drugs spiller på VEGA den 21. maj. Billetter.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *