Elektroniske opdateringer – Føljetonudgaven. Dag 9

Så blev det sidste dag i føljetonudgaven af “elektroniske opdateringer”. Håber I synes udvalget var interessant! Hen over efteråret og vinteren har jeg gået og samlet på elektroniske numre, jeg ville præsentere for jer. Nu poster jeg dem en efter en, hver anden dag, de næste tre ugers tid. Alle er tracks, der i mine øjne siger noget om udviklingen i elektronisk musik de seneste tre-fire måneder.

Patten_-_ESTOILE_NAIANT_cover

patten – Drift
ESTOILE NAIANT · 25. februar · Warp Records

I slutning af november måned kom ep’en Eolian Instate fra patten (sjovt navn på dansk…) på Warp. Den var en slags forberedende udgivelse til et album, der skal ligge klar 25. februar, og som nok skal blive interessant at høre. Drift er første single fra pladen og den besidder en hektisk vildskab. Der er ikke meget grounding, det hele foregår i struktureret hastværk. Lydene er flade og tynde, effekterne fortærskede. Men energien giver de lette flader et flot og svævende udtryk. Der er stærke om end subtile tendenser til kitsch, næsten lidt Oneohtrix Point Never-inspireret. Og så er videoen ret flot.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *