Elektroniske opdateringer – Føljetonudgaven. Dag 8

Hen over efteråret og vinteren har jeg gået og samlet på elektroniske numre, jeg ville præsentere for jer. Nu poster jeg dem en efter en, hver anden dag, de næste tre ugers tid. Alle er tracks, der i mine øjne siger noget om udviklingen i elektronisk musik de seneste tre-fire måneder.

akkord

Akkord – Channel Drift
Akkord · 10. november · Houndstooth

Så blev jeg lige indhentet af weekenden, før jeg nåede at poste dette dystre nummer. Duoen Akkord, der består af producerne Indigo og Synkro (som nogen vil kende fra R&S underselskabet Apollo) udgav i 2013 ep’en Navigate og siden kassettebåndet Channel Drift, der heldigvis har fundet vej til Youtube. Jeg har god optur over det lidt oldschool beat, der virker næsten naivt, imens mørket omkring det fremvæves af en fin opbygning. Det vækker minder om navne som Raime, The Haxan Cloak og selvfølgelig lidt Burial. Alle tre gode navne at minde om. Akkord lavede forresten denne uges mix for Fact, som du kan høre nedenfor.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *