Elektroniske opdateringer – Føljetonudgaven. Dag 5

Hen over efteråret og vinteren har jeg gået og samlet på elektroniske numre, jeg ville præsentere for jer. Nu poster jeg dem en efter en, hver anden dag, de næste tre ugers tid. Alle er tracks, der i mine øjne siger noget om udviklingen i elektronisk musik de seneste tre-fire måneder.

Logos-cold-mission-fact-review-11.25.2013

Logos – Menace
Cold Mission · 21. november · Keysound LP

Tilbage i 2012 skrev jeg om Logos, da hans fremragende Kowloon EP udkom. Med Cold Mission fik vi i november endelig debutalbummet at høre, og det er en af de mest interessante debuter, jeg har hørt i år. Med en værktøjskasse af gammelkendte lyde fra grime, giver han en række nytænkte bud på, hvor genren skal hen. Hør på tracket ”Menace”, hvor heftig energien er; læg samtidig mærke til, hvor mange pauser og hvor meget stilhed Logos tillader sig. Han søger nye muligheder i basmusikkens oprindelige minimalisme ved at lade enkeltelementer stå mere spredte i lydbilledet uden at miste dynamikken. Det vidner om stor kompositoriske snilde.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *