Elektroniske opdateringer – Føljetonudgaven. Dag 3

Hen over efteråret og vinteren har jeg gået og samlet på elektroniske numre, jeg ville præsentere for jer. Nu poster jeg dem en efter en, hver anden dag, de næste tre ugers tid. Alle er tracks, der i mine øjne siger noget om udviklingen i elektronisk musik de seneste tre-fire måneder.

boyaep_moon

Boya – That’s Us
Boya · The Boya EP · December · Mister Saturday Night

Det her track har jeg glædet mig særligt til at præsentere. Det minder mig om noget, Gold Panda kunne have lavet, hvilket jo er en god ting (jeg håber I nød Gold Pandas koncert til vores fødselsdagsfest i november). Harmonierne er smukke og venlige, mens et par hastige kirkeklokker ringer søndagen ind. Omkring 2:40 fæstner der sig en hårdere rytme, som om søndagen er gået i hak, lige indtil fragmenter af et kor regner mildt nedover musikken. Ah!

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *