Elektroniske opdateringer – Føljetonudgaven. Dag 2

Hen over efteråret og vinteren har jeg gået og samlet på elektroniske numre, jeg ville præsentere for jer. Nu poster jeg dem en efter en, hver anden dag, de næste tre ugers tid. Alle er tracks, der i mine øjne siger noget om udviklingen i elektronisk musik de seneste tre-fire måneder.

artworks-000017021249-fxnnzu-t500x500

Dadub + Grün – Ergot Kernel
Dadub · Untitled EP · 10. nov. · Stroposcopic Artefacts

I dag renser vi ørerne med lidt støjet, men blid techno. Dadub har en vidunderlig sans for det matematisk præcise, hvilket her kombineres med en rodet tekstur og forstyrrede signaler. Der har været en del tale om tendenserne til det støjende og uslebne i techno i 2013. Dadub og Grün giver et godt indblik i, hvordan det kan gøres uden af den grund at blive kaotisk eller egentlig hårdt. Det er fascinerende så mild en overflade, de får ud af så hårdt et lydspektrum.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *