Human Capabilities

Not Waving

Emotional Response har på ganske kort tid bannerført sig som et af de mest interessante nye labels. Med hovedsæde i London har ER-bagmanden Stuart Leath siden 2012 udgivet musik uden at låse sig fast på særlige genredifinitioner, hvilket på blot et år har medført en bredtomfavnende musikalsk palette, bestående af krautrock, techno og soundtrack-agtig ambient. Alene i 2013 har Emotional Response forkælet dets følgerskare med albums fra Luke Wyatt, Musiccargo og Black Deer (alias William Burnett), og det ser ud til at det britiske label ikke har planlagt at geare ned i det kommende år.

I begyndelsen af 2014 slutter Alessio Natalizia (Walls, Banjo or Freakout) sig som soloprojektet Not Waving til Emotional Response med albummet Human Capabilities, der bliver italienerens tredje albumudgivelse indenfor et år – som Not Waving, alene! Det ni-numre lange album er en hybrid imellem rockmusik, atmosfærisk drone og techno, og kan allerede nu afspilles i snippets nedenfor.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *