Lynkonkurrence: Vind billetter til Boho Dancer + Dangers of the Sea

På fredag den 22. november spiller to af de førende dansk folkbands Boho Dancer og Dangers of the Sea en dobbeltkoncert på Loppen på Christiania. Vi er så heldige, at vi har fået lov til udlodde 1×2 billetter til koncerten, som du kan vinde ved at deltage i en lille konkurrence. Det eneste, du skal gøre, er at skrive, hvorfor netop DU fortjener at vinde billetterne.
Skriv dit svar i kommentarfeltet herunder eller i kommentarfeltet på vores Facebook-side inden torsdag klokken 12, hvor vi trækker en heldig vinder.

Boho Dancer + Dangers of the Sea – Mountains

Som inspiration har vi spurgt de to bands om, hvorfor de har valgt at samarbejde, og hvad deres forskellige musikalske styrker er.

Dangers of the Sea:
Hvad er Boho Dancers styrke musikalsk?
“Umiddelbart er det Idas fantastiske stemme, der først springer en i møde, når man lytter til Boho Dancer. Vi er allesammen i bandet helt betaget af hendes klang og spændvidde. Men når man så dykker lidt mere ned i deres univers, finder man ud af hvor omhyggeligt komponeret, arrangeret og instrumenteret deres musik er, og hvor fedt de tre spiller og synger sammen. De formår virkelig at udnytte deres triobesætning til fulde og kan gå fra det helt stille til det voldsomme og stadig beholde kernen i deres lyd. Og så skriver de bare nogle virkelig gode sange.”

Hvorfor har I valgt at lave et samarbejde med Boho Dancer?
“Vores to bands kender hinanden fra musikmiljøet i København, og da vi begge havde planer om en efterårs-/vinterturné, virkede det oplagt at lave en ‘joint venture.’ Begge bands har rødder i folkmusikken, men vi bruger referencerne meget forskelligt, og jeg synes, at vores udtryk er relativt langt fra hinanden men alligevel i familie. Og for at skyde samarbejdet igang, valgte vi at skrive og indspille sangen ‘Moutains’ sammen. Det har været sjovt og udfordrende at få de to bands udtryk til at smelte sammen, og vi er superglade for resultatet.”

Dangers of the Sea – Sheer Desperation

Boho Dancer:
Hvad er Dangers of the Seas styrke musikalsk?
“Der er mange stærke musikalske elementer i Dangers of the Sea. Det er nogle flotte sange, der er helt ekstremt veludførte. Vokalerne og de instrumentale roller supplerer hinanden fantastisk godt. Det er enormt stemningsfuldt og kan samtidig være medrivende.”

Hvorfor har I valgt at lave et samarbejde med Dangers of the Sea?
“Det var faktisk vores booker, der foreslog det. Og da vi begge bevæger os inden for folkgenren, og vi begge udgav albums i foråret, så virkede det oplagt. Især da vi så også opdagede, at Dangers er et virkelig fedt band og nogle dejlige mennesker. Så det er på alle måder et godt match.”

Boho Dancer – Like Rain

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. Sine Hjort says:

  Fordi det er 10.000 år siden jeg har været til en så fornem koncert!

 2. Malene says:

  Jeg er gravid og er sikker på at både baby, min mand og jeg ville nyde godt af at balsamere sjælen med noget af vores ynglings musik..

 3. Carina says:

  udover at være tihænger af musikken, er jeg nødt til at være vidne til hvad der sker, når Boho går sammen med Dangers. Boho Dangers.

 4. Ida says:

  Jeg fortjener billetterne, fordi jeg er en fattig studerende med alt for stor kærlighed for musik. Boho Dancer vækker specielle følelser i mig og jeg har længe ønsket at se dem live!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?