Made To Stray (DJ Koze Remix)

28. oktober udkommer en samling remixes af udvalgte numre fra Mount Kimbies forrygende Cold Spring Fault Less Youth, og her ser rollelisten aldeles lovende ud. Fra den engelske duos seneste album bliver You Took Your Time remixet af Kyle Hall, Oneman og Lee Gamble, mens tyske DJ Koze har kastet sig over Made To Stray.

Sidstnævntes remix blev forrige uge teaset af landsmanden og det tidligere Wighnomy Brothers-medlem Robag Wruhme i sit set fra den virtuelle, Tokyo-baserede natklub Dommune. Spillelisten fra dette set består primært af numre, som på den ene eller anden vis har været igennem Wruhme-maskinen, men med en enkelt undtagelse er der altså alligevel plads til DJ Kozes yderst fine remix, der blev fanget af YouTube-brugeren blsclln og uploadet i en video for sig selv. Tidligere i år viste DJ Koze stor klasse på sit remix af Matthew Herberts It’s Only, og her fortsætter han i samme afdæmpede stil på remixet af Made To Stray, der i fire minutter tålmodigt ætser sig fast i hovedet på lytteren, før originalens fine vokal sparkes ind.

Missede man Kyle Halls remix af You Took Your Time kan også dette nummer streames før tid, via Stereogum.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *