KONKURRENCE: Vind billetter til Factory Floors koncert på Lille Vega

14. oktober får København prominent besøg, når engelske Factory Floor i forbindelse med deres selvbetitlede og længe ventede debutalbum tager en mandagssvingom med Lille Vega. Det London-baserede band har muligvis eksisteret siden 2005, men det var først igennem 2011-singlen Two Different Ways, at post punk/disco/techno-ensemblet fandt sin lyd, for hvilken de efterfølgende modtog en masse hype. Både singlen og det medfølgende album – udgivet via DFA Records – er blevet produceret af Stephen Morris, trommeslager fra New Order/Joy Division, og i 2010 fortalte han i et interview med The Quitus, hvorfor Factory Floor er hans yndlingsband:

In the tracks I could hear something which reminded me of the spirit of New Order in the early days, not musically so much as the way they are doing things, something that I felt even more when we – Gillian (Gilbert, red.) thinks Factory Floor are great too – saw them live. They were raw, chaotic, fantastic and different – everything I’ve ever liked in a band.

På to sætninger udtrykker Stephen Morris det, vi her på Regnsky ikke kan få ud af hovedet og ned på tastaturet. Derfor sætter vi 2x2 billetter på højkant til Factory Floors første koncert på dansk grund, og hvis ikke dette er nok, tilbyder Vega i samspil med CPH:DOX en på alle måder audiovisuel oplevelse, der ikke blot stimulerer høresansen. Factory Floors koncert akkompagneres nemlig med en visuel performance af Dan Tombs, der gennem længere tid har arbejdet sammen med bandet – og som også har designet musikvideoen nederst i denne artikel.

For at deltage i denne konkurrence skal man nævne mindst en artist, som tidligere har arbejdet sammen med Dan Tombs. Svaret skal sendes til info [at] regnsky.dk senest fredag den 11. oktober klokken 18.00, hvorefter vinderen vil blive kontaktet.

FACTORY FLOOR (UK) @ LILLE VEGA
Mandag, 14. oktober

Kl. 21.00
Support: East India Youth (UK)
Entré: 130,- + gebyr

Koncerten er en del af CPH:DOXs koncertrække AUDIO:VISUALS

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *