Invisible/Amenaza, ny ep fra Pional

I går kunne det London-baserede pladeselskab Young Turks offentliggøre nyheden om et nyt ep-udspil fra Pional, den spanske houseproducer, vokalist og hyppig John Talabot-samarbejdspartner. Ep’en, der udkommer 4. november, bærer titlen Invisible/Amenaza, og er det første solomateriale fra spanieren siden Permanent Vaction-ep’en Last House On The Left fra 2011. I mellemtiden har Pional holdt sig i form via en lang række remixes og andre kollaborationer, senest med førnævnte John Talabot under aliaset Lost Scripts, en nyhed man her på Regnsky kunne læse om i forrige måned.

Fra den kommende ep har det engelske pladeselskab udsendt en forsmag på hvad vi har i vente, i form af en dubversion af titelnummeret. Et synthfyldigt groove hviler let over produktionen i samtlige syv og et halvt minutter, mens udviklingen i skæringen foregår i et tålmodigt, behersket tempo. Klimakset nås i de sekvenser, hvor spanieren krydser sin tirrende vokal, rig på rumklang og delay, med bløde piano-stabs, og det danner etpositivt indtryk forud for udgivelsen af den fire numre høje ep næste måned.

Pional – Invisible Amenaza EP
1. Invisible/Amenaza
2. A New Dawn
3. The Shy
4. Invisible/Amenaza (Extended Dub 12” Version)

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *