Echo 106 – Wretched Souls

De schweiziske brødre og hardware-entusiaster Hansruedi og Bruno i technoduoen Echo 106 gæstede for en måned siden Svovl i Odense, optaktsfesten til byens festivalflagskib Phono Festival, og allerede dengang var det med nyheden om en forestående ep på Lux Records, der ligesom Echo 106 deler et schweizisk ophav. Titlen på udgivelsen er Infernal Regions, og skulle man ligesom jeg have overset denne nyhed, er der stadig mulighed for at forudbestille pladen igennem de fleste online vinylforhandlere. Det gør man sig klogt i, særligt når man stifter bekendtskab til den tredje skæring på ep’en, en højmelodiøs technoballade der i nummerets første halvdel er mørk og dystopisk i sin fremtoning, inden den tager en harmonisk udvikling imod en mere blå og forsonende lyd.

Infernal Regions udkommer 14. oktober og kan forudbestilles via Clone, Juno m.fl.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *