Lost Scripts – John Talabot og Pional fusionerer

Lige siden spanske John Talabot sidste år udsendte debutalbummet ƒin har han været tæt beslægtet med landsmanden Pional. Sidstnævnte leverede vokalside på flere numre på Talabots debutalbum, og at de to skulle turnere sammen for at bringe studielyden ud på livescenen, kunne ikke forekomme mere passende. Udover en fælles turné har dette samarbejde også banet vej for flere produktioner, blandt andet deres meget fine og The Streets-samplende remix af The xxChained. Dette længerevarende sammenhold afstedkommer nu en reel duo imellem disse to, og deres nye projekt bærer navnet Lost Scripts, som debuterer på pladeselskabet Young Turks med nummeret I’ll Be Watching You, en boblende, euforisk og vokalindsvøbt house-konstruktion.

Med de to spanieres første materiale under det nye alias fremviser Young Turks et dybdegående udpluk af det engelske pladeselskabs roster, hvor man udover I’ll Be Watching You også finder skæringen Sun fra skotske Koreless. Udgivelsen, der bakkes op af et begrænset opslag, udkommer den 16. september og kan forudbestilles via Young Turks.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Warning: Undefined variable $related_posts in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/single.php on line 50