NKKtwo_2

Sherard Ingram aka Stingray313

En af de mest interessante samtaler, jeg har haft mig denne sommer, altså sommer som i ‘+25 grader flere dage i streg’, har været mit og mit selskabs forsøg på at definere, diskutere og dissekere begrebet ‘internethastighed’. Ikke den sædvanlige snak, der kan måles i megabit, som du nok allerede har haft med din internetudbyder, men hvor lang tid der skal gå eller normalt går, før en nyhed eller begivenhed kan betegnes for ‘forældet’. Jeg tror, at emnet har været mere påfaldende at bringe op, givet at det ikke har været et følsomt emne, da vi ikke har siddet med hovedet begravet i skærmen – nej, vi har været ude og nyde det gode vejr, formentlig.

Med al den tid in mente, vi formentlig har spenderet på at diskutere dette lidet fascinerende emne, og på at opretholde en god tan (tak, du danske sommer), har jeg utvivlsomt undgået nogle normalerweizer uundgåelige udgivelser, og efter et par gråvejrsdage hist og pist på det seneste, har jeg været i stand til simpelthen at re-trace alle de opdagelser, jeg over sommeren har gjort mig, og nu vil jeg en gang for alle slå et slag for det nummer, der over sommeren har været sværest at forbigå.

Det portugisiske label Naked Lunch udsendte tilbage i juli en dobbeltsingle fra den Detroit-baserede producer Sherard Ingram, der siden midten af 1990’erne har produceret en mangefacetteret fusion af electro og techno, under snart et halvt snes aliaser i tæt beslægtede, men alligevel adskilte variationer – herunder Urban Tribe, Stingray, DJ Stingray, DJ Stingray 313 (‘313’ er Detroits områdekode) eller Drexciyan DJ Stingray. På hans seneste udgivelse, med den kryptiske titel NKKtwo_2 / NKKK4_2, ser vi dog Ingram returnere til sit Stingray313-tilnavn, og på to numre af i alt 13 minutters spillelængde maler den balaclava-iklædte producer påny en bass-fokuseret hybrid i mellem techno og electro, og særligt på den hurtige NKKtwo_2 understreges det igen, at de færreste i gamet kan animere en så farverig og fyldig synthbaseret technolyd som Ingram.

Naked Lunch har hen over sommeren ligget i hård strid med det spritnye label TSAR, om at kunne bryste sig med årets første DJ Stingray-udgivelse. Vi venter stadig på den tre numre dybe Weaponized EP fra TSAR, så hvis NKKtwo_2 er noget for dig, skal du glæde dig til den næste udgivelse fra amerikaneren, der skulle være lige om hjørnet. Og på den måde kan vi forsikre os selv om, at vi får hørt musikken før naboen, eller i hvert fald før internettet stempler udgivelsen som en ‘gammel nyhed’. Previews kan høres hér.

Stingray313 – NKKtwo_2
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2013/08/01-NKKtwo_2.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *