Fire nye tracks til din fredag <3

artworks-000051248417-4eklvq-t500x500

Lige for tiden er jeg ved at drukne i arbejde, der absolut intet har med musik at gøre. Pludselig er det fredag og weekenden glor olmt på mig: Hva så, taber, skal du ikke ud? Er du forelsket i din computer eller hvad? Jeg ignorerer svineren og sætter musik på: Her får I fire sprit nye, elektroniske fredags-tracks, der passer flot sammen, og som I kan muntre jer med, mens jeg dør ved mit skrivebord.

Flava D – Hold on VIP

Flava D har lavet den perfekte musik til den melankolsk alkoholtrængende stemning, der kan ramme enhver på en efterårsvordende fredag eftermiddag som i dag. Flava D var med sin Hold On EP (udgivet på Butterz) med på vores marts-liste over elektroniske opdateringer. Nu kommer snart opfølgeren Hold On VIP. Det glæder jeg mig til.

Bewilderbeast – Severed
https://soundcloud.com/airlines_studios/bewilderbeast-severed
Det er seriøst venligheden selv, der har lavet det her nummer: Muntert, rundt, tålmodigt og mildt. Det lyder lidt som noget, der burde være udkommet for et par år siden sammen med stilen fra Gold Panda, Four Tet, Mount Kimbie og lignende. Men det gør slet ikke noget for det lyder dejligt. Nummeret er fra Bewilderbeasts kommende LP Unreal_Estate, som udgives på Airlines.

Lone – Begin to Begin
https://soundcloud.com/lone-1/lone-begin-to-begin
Lone blev med albummet Galaxy Garden regnet blandt de fremragende maksimalister i elektronisk musik. For nylig kom hans nye ep Airglow FiresR&S. Det er mindre maksimalistisk, mere low key, men stadig meget elegant. God snack til weekenden.

Forever Traxx – Stavanger Nights
https://soundcloud.com/forevertraxx/forever-traxx-stavanger-nights
Det er svært at opdrive info om Forever Traxx ud over, at bopælen er Wien. Stavanger ligger til gengæld i Norge! Dette track er muligvis lyden af at gå igennem byens gader ved nattetid, mens man tænker febrilsk over, hvad man stiller op med sit bankende hjerte.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *