Teengirl Fantasy ærer afdøde Romanthonys minde med ny udgave af ‘Do It’

En af de største vokalister i housemusikkens historie, Romanthony, døde i maj i en alder af blot 46 år. Sangeren, med det borgerlige navn Anthony Moore, døde ifølge familiemedlemmer af en nyresygdom, som havde afkræftet Moore igennem længere tid. Romanthonys popularitet iblandt fans og kollegaer blev animeret af alle de hyldester, som efter den tragiske nyhed væltede ind fra nær og fjern.

I sin storhedstid var Romanthony nok mest kendt for at have lagt vokal til Daft Punks udødelige 2001-hit One More Time, mens han som producer berigede fans af house med numre som Make This Love Right fra 1994 og Let Me Show You Love fra 1994, singler som var med til at bringe lyden af house i en ny retning. Senest lagde ydede han vokalspor til Teengirl Fantasys Do It fra sidste års album Tracer. Netop Teengirl Fantasy har netop lagt en dubversion af dette musikalske møde op på nettet. Oprindeligt tiltænkt at forblive imellem Logan Takahashi og Nick Weiss lavede Teengirl Fantasy-medlemmerne en ny udgave af Do It, da de en morgen efter en afsluttet koncert hørte nyheden om Romanthonys dødsfald. Romanthonys musik vil forevigt blive i hjerterne hos fans af hans musik, men hans minde æres påny af dette redigerede værk, som i øvrigt frit kan downloades. Vi takker Romanthony (og Teengirl Fantasy) for musikken.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *