Redinho lægger smagsprøve ud for sit kommende debutalbum, viser sig at være sommerens hit

Engelske Redinho spillede sammen med det skotske pladeselskab Numbers på dette års Roskilde Festival, og igennem hele lørdag aften led artisterne på Apollo-scenen meget af konkurrencen fra andre trækplastre som Sigur Rós og Metallica, der i samme tidsrum gav koncerter på henholdsvis Arena og Orange Scene. Den London-baserede producer er kendt for at være en talkbox romancer på sine produktioner, og da jeg samtidig havde fået anbefalet ikke at misse hans optræden, var det til stor ærgrelse at Redinho åbnede festballet lørdag aften for en næsten tom græsplæne, i stedet for at spille under aftenens klimaks.

Sidenhen kunne Numbers, til stor trøst for alle de skuffede Redinho-fans på Roskilde, offentliggøre den lidet hemmeligholdte nyhed om, at produceren, der har været med på Numbers-flagskibet siden begyndelsen, senere i år udsender sit debutalbum, hvilket samtidig også bliver det første af slagsen på det skotske label.

Nummeret Searching kom i den forbindelse ud som smagsprøve for det albummet, der endnu mangler titel og udgivelsesdato, og her rammer Redinho på blot tre minutter plet på alle mulige parametre; et synthrigt og breakbeat-mættet himmerige, som man normalt finder det i lydbilleder hos engelske producere som Lone og Pearson Sound. Sammen med sin manipulerede vokal skaber Redinho et sensuelt og romantisk udtryk, som man grundet nummerets korte længde bare får lyst til at høre om og om igen. Det er sommerens største hit!
Ifølge Numbers selv er Searching opfølgeren til den mere instrumentale og filmiske Stinger, som dermed også vil være at finde på det kommende albumudspil, og hvis disse to skæringer er en katalysator for kvaliteten på netop albummet, tror jeg på, at vi har noget stort i vente!

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *