Mano Le Tough remixer Tensnake og ’58 BPM’

Mano Le Tough

Siden albummet Changing Days udkom på det tyske pladeselskab Permanent Vacation tilbage i marts, har der været meget stille omkring produceren Mano Le Tough. Ireren med det borgerlige navn Niall Mannion er dog vendt tilbage til producerrollen med sit remix af tyske Tensnakes 58 BPM, der fjerner originalens R&B-feeling og retter den mere imod klubben. Remixet beholder dog stadig den lyttervenlige kant, på en måde som kun Mano Le Tough virker til at kunne kombinere i sine housey arrangementer.

Udgivelsen med både originalproduktionen og remixudgaven findes eksklusivt på vinyl på Tensnakes eget pladeselskab af samme navn. Vinylen kan købes igennem de førende onlineforhandlere, men findes i et begrænset opslag.

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. <3<3<3 Mano Le Tough

    Look for Roisin Murphy – Simulation (Mano Le Tough Remix)

    Thank you!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?