Mærk sommeren med La Pregunta, nyt hit fra Chateau Flight

Chateau Flight

Vi skal stifte bekendtskab med en rigtig sommerslasker, der med den rette eksponering kan have potentialet til at blive det absolut største houseanthem på dette års Roskilde Festival – eller til grillfesterne i juli og august. Til trods for at have været i gamet i mere end femten år, har den franske duo Chateau Flight aldrig presset musik ud gennem æteren, der ikke var fuldstændig færdigbrygget materiale, som franskmændene passioneret kunne stå bag. Efter lidt tid væk fra radaren er Chateau Flight igen aktuelle med det nye nummer La Pregunta, der svøbt ind i sommervibes risikerer at brænde huden på den, der lytter for længe til nummeret. De franske mænd bag projektet Chateau Flight kendes individuelt som musikerne I:Cube og Gilb’R, hvor sidstnævnte også driver det berømte pladeselskab Versatile Records, som har stået bag næsten samtlige af Chateau Flights tidligere udgivelser, ep’er såvel som fuldlængde albums.

Permanent Vacation er imidlertid pladeselskabet bag denne ep, og ligesom sidste år med Philipp Dolphia fra trioen Jacob Mikesh Filburt serverer det tyske label endnu en gang et brændvarmt sommerhit, der er lige til at sippe på. Mærk bassen, mærk groovet og mærk sommeren med Chateau Flight og passende mængder solcreme.

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Jonas says:

    YES, det her holder. TAK for anbefalingen :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?