I Like The Feeling You’re Giving Me

Hrdvsion

Det engelske pladeselskab Rinse, som udspringer af radiostationen af samme navn, er med ep-udgivelsen I Like The Feeling You’re Giving Me fra canadiske Hrdvsion (aka Nathan Jonson – bror til den mere succesfulde producer Mathew), gået i en ny retning. Tidligere har hovedfokus været på artister, der muterer lyde, stilarter og vidtrækkende inspirationskilder sammen til et unikt og energisk udtryk, men med Hrdvsions værk er der nye boller på suppen – en fokuseret big room houselyd hele ep’en igennem, der dog alligevel formår at skille sig ud fra samme genre, der konstant spytter nye dj-venlige skæringer ud.

Titelnummeret I Like The Feeling You’re Giving Me trækker på inspirationer fra technoens spæde år i form af køligt og linieret acid, som sammen med lange, drone synthflader og en konstant tweak af melodiens retning er en opskrift, som skaber rammerne for et romantisk og berusende groove. Ligesom pladeselskabet bag denne udgivele er Hrdvsion gået en lang vej fra de mere komplekse produtkioner, han lavede for snart et årti siden, til at skabe no-nonsens tech-house, og det er befriende at canadieren i så høj grad kan tale begge sprog.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *