Felicita: Blodigt fredagsshot

Sad du lige og manglede en god anbefaling til weekenden? Vær så artig: Felicitas ep med det fornemme navn (>’.’)># til gratis download her. Den ramte nettet for et par måneder siden, men jeg har først fået lyttet nu. Det er jeg til gengæld pænt tilfreds med. I september udsendte han tracket ”jing”, som han selv beskrev således: “This new song is designed for dancing in front of mirrors / dressing up.” Det gjorde jeg, og det virkede. (>’.’)># er en spændende opfølgning, der er mere abstrakt og beruset end ”jing”. Vi kan høre et par små, søde smil til Rustie, men generelt er lydbilledet mindre proppet og udviser en sær tendens til computerspils-orientalisme.

”Slavs wi sparkley eyes” er spændstig og chilleren som jeepkørsel på en safari, hvor dyrene ikke er dukket op endnu og man spejder gennem varmen. ”Alway maestoso” er lidt som en forsmag på sig selv, med et små-uhyggeligt twist cirka 1.20 inde. Titelnummeret er fragmenteret, men på en fint humoristisk facon, og ”welcome home la” er straight-up funky. Alt i alt en sær, humoristisk blanding, der passer perfekt til en fredag eftermiddag. God weekend!

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Faux Effet says:

    slavs wi sparkley eyes låter väldigt intressant och bra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?