Mount Kimbie offentliggør nyt album, ‘Cold Spring Fault Less Youth’

Den britiske producerduo Mount Kimbie har netop offentliggjort albumopfølgeren til debuten Crooks & Lovers fra 2010. Pladen, der udkommer 27. maj, vil bære titlen Cold Spring Fault Less Youth, og udkommer via det velrespekterede, London-baserede pladeselskab Warp. Når først man har smasket sig igennem denne lidet mundrette titel, kan man derefter få at føle på den første smagsprøve, i form af den meget tunge og dansable Made To Stray, der dog stadig bevarer det emotive udtryk, som Crooks & Lovers var tydeligt båret af.

Made To Stray kan allerede nu downloades, hvis man følger dette link, der samtidig sikrer fans af Mount Kimbie opdateringer via nyhedsbreve. Tracklisten, som også afslører et samarbejde med den unge, Roskilde Festival-aktulle King Krule (aka Zoo Kid), følger nederst.

1. Home Recording
2. You Took Your Time (feat. King Krule)
3. Break Well
4. Blood and Form
5. Made To Stray
6. So Many Times, So Many Ways
7. Lie Near
8. Meter, Pale, Tone (feat. King Krule)
9. Slow
10. Sullen Ground
11. Fall Out

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *