James Holden vender tilbage på Border Community med albummet ‘The Inheritors’

Den excentriske, engelske technoproducer James Holden, head honcho på pladeselskabet Border Community, har netop via sociale medier offentliggjort, at han til juni vender tilbage til producergerningen med albummet The Inheritors, hans første af slagsen siden det anmelderroste og banebrydende The Idiots Are Winning fra 2006 – og første originalproduktion siden nummeret Triangle Folds fra 2010, som medvirkede på Holdens DJ-KiCKS.

Albummet udkommer på englænderens eget pladeselskab, der udover James Holden selv også har huset producere som Extrawelt, Ricardo Tobar, Nathan Fake og Fairmont, og i denne forbindelse kan man downloade den første smagsprøve fra albummet, den på én og samme tid himmelfarende og helvedes dystopiske “Gone Feral”, der ringer ind med 8-bit-lyde, som i en droneagtig tilstand morfer sig til lange passager, som synkoperer ind og ud imellem en insisterende storetromme. Jeg har sjældent hørt noget lignende, og jeg har lyst til bare at skrive fuck. Fuck.

James Holden – Gone Feral

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Faux Effet says:

    Låter väldigt bra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?