Sursød weekend?

Sursød weekend? Så lad lige Willy Moon give dig et popslik i øret, mens Death Grips gør noget, øh, andet… mindre slikket i hvert fald og langt grovere! Moon er helt ny under popsolen med sit charmerende hit “Yeah Yeah”, der nu har fået en lækkerhedsvideo, som godt kunne åbne weekenden. Meget 2012-agtig med 50er-referancerne. Bliver interessant at se hvor meget pop life han får. Han går i en helt anden old-school retning and den altoverskyggende r’n’b-tendens, hvilket jeg synes er ret nice. Death Grips er 2012 på en helt anden måde. Jeg må indrømme, at deres nye plade No Love Deep Web er noget af det bedste jeg længe har hørt, noget af det hårdeste, og i hvert fald det mest interessante hip hop pt. Der har været en del palaver omkring udgivelsen, problemer med pladeselskab osv. Coveret er selvfølgelig censureret på de fleste hjemmesider, men her får du det altså (scroll ned). Regner ikke med, at Regnskys læsere har sarte øjne!

Willy Moon – Yeah Yeah (se den i HD!)

Death Grips – Lil’ Boy

Death Grips – Deep Web

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *