Konkurrence – Vind billetter til Newbees Festival i Aarhus

Fredag den 28. og lørdag den 29. september løber årets udgave af Newbees Festival af stablen i Stakladen ved Studenterhuset i Aarhus. Det er en festival for nogle af de mest lovende, danske artister.

Årets program tæller blandt andet navne som Dig og Mig, grime-popperen Linkoban og de, i dette selskab, bundrutinerede Age of Giants.

Linkoban – Like This

Alle disse og mange flere vil Regnsky nu give dig mulighed for at opleve, ganske gratis endda. Vi udlodder nemlig 2×2 partout billetter til festivallen i en lille konkurrence.

Konkurrencen går ganske simpelt ud på, at du skriver dit danske favorit-upcomingband i kommentarfeltet herunder, og så er du med i lodtrækningen; vinderne får direkte besked i starten af næste uge. Bare husk at skriv din mailadresse, så vi kan få fat på dig, hvis du skulle være så heldig at vinde!

Og selvom jeg ikke selv deltager i konkurrencen, vil jeg alligevel dele to af de bands, jeg ser allermest frem til at opleve på festivallen.

Det første band er Dangers of the Sea. De laver indiefolk lige efter mit hjerte. Bandet består af musikere fra bands som Efterklang, Saybia og Slaraffenland, så det er flok rutinerede herrer, der møder op med deres nye projekt på Newbees Festival. Du har måske været så heldig at opleve dem på Roskilde Festival i sommers, men hvis ikke, så har du muligheden, når de spiller i Stakladen om lørdagen.

Dangers of the Sea – Sheer Desperation

Det andet band, jeg gerne vil fremhæve, er de to vidunderlige drømmepoppere i We Were Born Canaries. Nok foregår Newbees Festival næsten en måned inde i efteråret, men jeg lover dig, at Jakob Steen og Stine Grøn i fællesskab nok skal skabt en dejlig forårsstemning i Aarhus, når de går på scenen lørdag den 29. september.

We Were Born Canaries – My Beat

Hvis du ikke er en af de heldige, der vinder billetter til festivallen, men alligevel gerne vil opleve de mange dygtige musikere, så kan billetter købes på nedenstående link. Der sælges både endagsbilletter og partout billetter.
http://aarhusstudent.www2.dk/index.php