Au Palais – Tender Mercy

Er du klar til mere Drive-æstetisk neo-disco? Godt. For du får den musikalske ven og lyriske fjende til “A Real Hero” lige her.

Bandet hedder Au Palais, kommer sikkert fra USA og har blot udgivet ep’en Tender Mercy, hvorfra titelnummeret er det absolut bedste. Det har fængende vokal (hvem ignorerer referentet “sometimes it’s good to be a killer”?), en underspillet intro og en sand synthesizer-storm af eskapisme overtager midt i, for at forsvinde lidt, give en hvis tryghed i sin distancering, og så komme tilbage igen, forsigtigt og overvældende på samme tid. “Tender Mercy” er et minihit i bredformat. Neo-disco-referencen til trods har nummeret nemlig klædeligt legende trommer, hvis hule trælyd er sjælden i netop denne genre, der ellers ofte dyrker det sprøde og knasende tørre.

Resten af ep’en er ligeledes fin, men det er altså titelnummeret, som tager kegler. Derfor er jeg mega meget tvivl om, hvorvidt torsdag aften skal stå på nykommerne på Bakken eller oldies but goodies aka Bear In Heaven på Lille Vega. 1th world problems – tak, Smash!Bang!Pow!

Tjek i øvrigt programmet for Smash!Bang!Pow!’s sommerkoncerter på Bakken ud her – highlights siger Au Palais d. 14.06., Trust d. 15.08. og DIIV d. 31.8. Endnu en gang: tak!

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *