Rough Days For Diamond Trade – Anywhere

Rough Days For Diamond Trade er tidligere Lake Placid, nu Ghost Society-medlem Frederik Sølbergs melankolske, elektroniske drømmepop-soloprojekt. Debut-ep’en Somehow har ligget i fin rotation herhjemme, og både P6 Beat og Soundvenue giver udgivelsen thumbs up.

“Anywhere” er – udover anden single – udgivelsens ultimativt bedste nummer. Det har konsistente rytmer, en genkendelig guitarmelodi og tonstung melankoli i sin fuldstændigt klare, ubeskyttede produktion. Alligevel hæver de smukke, smukke strygere og Sølbergs bedende vokal nummeret fra det helt dystre, og tilføjer en smule håb om en eller anden lysning.
Den kommer ikke på ep’en. Til gengæld præsenterer Somehow et særdeles gennemført univers, hvis eneste downside må være en smule mangel på variation. Elementerne er nemlig tæt på de samme gennem ep’ens fire numre, og derfor får de hver for sig svært ved for alvor at træde i karakter.

Lyden ligger rimelig tæt på den man kan finde på Kim LAS Den Fri’s Lange Bange Klamme Sange fra 2009, og netop Kim LAS’ halvt pensionerede band Money Your Love er klar med første, ift. projektets egen lyd, anderledes skizofrene remix af “Anywhere”.

Rough Days For Diamon Trade – Anywhere (Money Your Love remix)

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *